Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan eşi olmak

Rüyada başbakan eşi olmak

Rüyada başbakan eşi olmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, doğru karar veremeyeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, mutsuz ve hasta olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan eşi olmak gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada başbakan eşini görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada eşinin başbakan olduğunu görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın eşiyle konuşmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada başbakan eşiyle konuşmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada başbakanla eşini görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada başbakanı ve eşini görmek dertlerinin unutulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan eşi olmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada başbakan ve eşini görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments