Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla evlenmek

Rüyada başbakanla evlenmek

Rüyada başbakanla evlenmek şansın ve kısmetin açılacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada başbakanla evlenmek gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Rüyada başbakanın kızıyla evlenmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın oğluyla evlenmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sorunların atlatılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulur.

Rüyada başbakan kızıyla evlenmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla evlenmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, ne yöne gideceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla evlendiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada başbakanı dinlemek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işarettir.

Rüyada başbakanla sarılmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments