Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanını görmek

Rüyada başbakanını görmek

Rüyada başbakanını görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kolay yollardan kazanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada başbakanını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada başbakana çay vermek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada başbakana şeker vermek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakandan çek almak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada başbakanla yüzmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan sarılmak emeklerinin boşa gideceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, işinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada başbakandan tatlı almak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments