Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada başbakanın sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada başbakanın sevgilisi olduğunu görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sorunlar altında ezileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, derde ve kedere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Rüyada başbakanın sevgilisi olmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada başbakanla sevgili olmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada başbakanın sevgilisi olduğunu görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla yatmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başbakan eli tutmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakana bağırmak keyfinden ve neşesinden olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı elini öpmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakandan para aldığını görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments