Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı evinde ağırlamak

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hasret ve özlem gidereceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı ağırlamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sevinç dolu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan ağırlamak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada evinde misafir ağırlamak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanını evinde ağırlamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde misafir ağırlamak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada misafiri ağırlamak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yemekli misafir ağırlamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments