Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın evine misafir olmak

Rüyada başbakanın evine misafir olmak

Rüyada başbakanın evine misafir olmak kadim dostlar edineceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın evine misafir olmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada başbakanın evine misafir olmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanı evinde misafir etmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın evinde misafir olmak geçim derdi çekmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada başbakanı misafir etmek onun yolundan ayrılmayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan misafir etmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada kendi evinde misafir görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada evinde misafir ağırlamak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde misafir olmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments