Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan dua almak

Rüyada başbakandan dua almak

Rüyada başbakandan dua almak başarılarını arttıracağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan dua almak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada başbakandan dua almak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın dua ettiğini görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana su vermek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakana kahve pişirmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başbakana anahtar vermek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanua komşu olmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana çay vermek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada başbakan arabasına binmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments