Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana su vermek

Rüyada başbakana su vermek

Rüyada başbakana su vermek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, başarıların çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana su vermek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada başbakana su vermek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada başbakanını görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada başbakanın öptüğünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, iyi huylar edineceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada başbakana derdini anlatmak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla sarıldığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işlerin bir anda azalacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla dertleşmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakan ve kızını görmek sevinçli haberler geleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kime gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments