Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa çiçek takmak

Rüyada başa çiçek takmak

Rüyada başa çiçek takmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, her şeyin ters gideceğine delalettir.

Rüyada başa çiçek takmak gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada başa çiçek takmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına çiçekten taç takmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına inanılır.

Rüyada başına çiçek takmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başında çiçek görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında çiçekten taç görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına takke takmak yolculuğa, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına siyah şal takmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Rüyada başına bone takmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments