Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktan süt içmek

Rüyada bardaktan süt içmek

Rüyada bardaktan süt içmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bardaktan süt içmek gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Rüyada bir bardak süt içmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bardaktan süt içmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardakla süt içmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok iyi şeylere, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Rüyada bardakta süt içmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bardak süt görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardağa süt doldurmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardakta süt görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada süt dolu bardak görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments