Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta ballı süt görmek

Rüyada bardakta ballı süt görmek

Rüyada bardakta ballı süt görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, çaresiz kalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bardakta ballı süt gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada bardakta ballı süt görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bardağa süt sağmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına yorulur.

Rüyada bardaktan süt içmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardakta süt içmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, karşılığını bulacağına, beden sağlığının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak süt görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardakla süt içmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Rüyada bardakta anne sütü görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada bardak içinde süt görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments