Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta anne sütü görmek

Rüyada bardakta anne sütü görmek

Rüyada bardakta anne sütü görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada bardakta anne sütü gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bardakta anne sütü görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bardak dolusu süt görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada bardakla süt görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada cam bardakta süt görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt dolu bardak görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Rüyada bardağa süt sağmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bardakta süt içmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalettir.

Rüyada bir bardak süt vermek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, elinin darda kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments