Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak eriği görmek

Rüyada bardak eriği görmek

Rüyada bardak eriği görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, makamından olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak eriği gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada bardak eriği görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada bardak eriği yemek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada erik ve şeftali görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Rüyada kuru kara erik görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman erik görmek işlerini yoluna sokacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan sarı erik toplamak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işarettir.

Rüyada dalından erik yemek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada erik fidanı görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments