Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda tırnak görmek

Rüyada ağızda tırnak görmek

Rüyada ağızda tırnak görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sorunların artacağına, bir süre zorluk çekeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda tırnak gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Rüyada ağızda tırnak görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda cam kırığı görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada anneyle ağız kavgası etmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Rüyada çirkin ağız görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada ağız yıkamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağız tartışması görmek zor durumda bırakacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda tuz görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız temizlemek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments