Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo perdesi görmek

Rüyada banyo perdesi görmek

Rüyada banyo perdesi görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyo perdesi gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada banyo perdesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda perde görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada cama perde asmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada perdeyi kapatmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada yırtık perde görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni eve perde asmak kazanca kavuşacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada camda tül perde görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Rüyada pencereye perde takmak sevinçli bir haber alınacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments