Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bant yapıştırmak

Rüyada bant yapıştırmak

Rüyada bant yapıştırmak geçim derdine düşmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada bant yapıştırmak gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Rüyada yapıştırıcı bant görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bant yapıştırmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada koşu bandında koşmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada bantlı para görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada bandırma görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kişinin şansının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yara bandı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada saç bandı görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koli bandı görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments