Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bankaya hesap açtırmak

Rüyada bankaya hesap açtırmak

Rüyada bankaya hesap açtırmak çok büyük kısmetler kazanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankaya hesap açtırmak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada bankaya hesap açtırmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada banka hesabı açtırmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada banka hesap numarası görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banka hesabı görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet eder.

Rüyada banka hesabında para görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, moral bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Rüyada banka hesabı açmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada para hesabı yapmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments