Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka sahibi olmak

Rüyada banka sahibi olmak

Rüyada banka sahibi olmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada banka sahibi olmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Rüyada banka sahibi olmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada banka sınavını kazanmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok önemli noktalara geleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banka satın almak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada banka sırası beklemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, saygınlık göreceğine, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankacıyla konuşmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada ziraat bankası görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hanenizde bolluk olacağına inanılır.

Rüyada banka soyduğunu görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, her zaman iyilikleriyle anılacağına inanılır.

Rüyada bankaya hesap açtırmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments