Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bamya yediğini görmek

Rüyada bamya yediğini görmek

Rüyada bamya yediğini görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, içebileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bamya yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada bamya yediğini görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bamya turşusu görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bamya görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bamya toplamak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, ancak yılmayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş bamya yemeği görmek yeni planlar yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada bamya çorbası yemek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada bamya görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze bamya toplamak parasını ve işini kaybedeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments