Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina beslemek

Rüyada balina beslemek

Rüyada balina beslemek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balina beslemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Rüyada balina beslemek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı balina görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, zor durumda kalacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalettir.

Rüyada balina yemek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada balinadan kaçmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş balina görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru balina görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada balina öpmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments