Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina ve yavrusunu görmek

Rüyada balina ve yavrusunu görmek

Rüyada balina ve yavrusunu görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balina ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Rüyada yavru balina görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalet eder.

Rüyada balina ve yavrularını görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz balina yavrusu görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada balina ve yavrusunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada balina yavrusu görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş balina görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada balinayla konuşmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments