Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böreği çöpe atmak

Rüyada böreği çöpe atmak

Rüyada böreği çöpe atmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada böreği çöpe atmak gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Rüyada böreği çöpe atmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı çöpe atmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada sakızı çöpe atmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada kediyi çöpe atmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, yalan söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çöpe ayakkabı atmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtayı çöpe atmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yorganı çöpe atmak şeytanın aklına uyacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kıymayı çöpe atmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments