Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklama atlamak

Rüyada balıklama atlamak

Rüyada balıklama atlamak bol rızık ve para sahibi olacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, galibiyetlerinin artacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklama atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Rüyada balıklama atlamak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize balıklama atlamak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada balıklama denize atlamak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada havuza balıklama atlamak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize balıklama dalmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada otobüse atlamak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada apartmandan atladığını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments