Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve sevgili görmek

Rüyada balık ve sevgili görmek

Rüyada balık ve sevgili görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada balık ve sevgili gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada sevgiliden balık almak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle balık tutmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kazancında artış olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına inanılır.

Rüyada balık ve sevgili görmek sorunlarını bitireceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle balık yemek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük balık görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, düşmanından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri olan balık görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada lezzetli balık yemek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hem yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada üç balık görmek dertlerin dermanının bulunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments