Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden balık almak

Rüyada sevgiliden balık almak

Rüyada sevgiliden balık almak güzel bir haneye sahip olunacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden balık almak gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Rüyada balık ve sevgili görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle balık yemek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, işlerin düze çıkarılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden balık almak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle balık tutmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan balık çıkmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına inanılır.

Rüyada denizde elle balık yakalamak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada balığın canlandığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulur.

Rüyada balıkesiri görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments