Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç balık görmek

Rüyada üç balık görmek

Rüyada üç balık görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, günahlarından tövbe etmeye, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aniden evlilik kararı alacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç balık gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına inanılır.

Rüyada zorla balık yemek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yemek istemek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada denizde ölmüş balık görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu balık görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada balık tutmak ve görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu balık görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulur.

Rüyada kıyıya vurmuş balıklar görmek köşeye sıkıştıracağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments