Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tarafından kovalanmak

Rüyada köpek tarafından kovalanmak

Rüyada köpek tarafından kovalanmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada köpek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada köpekler tarafından kovalandığını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, paraya ve mala kavuşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından kovalanmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek tarafından kovalandığını görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek tarafından kovalanmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpekbalığı tarafından kovalanmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından kovalanmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından kovalanmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kötü gününü de paylaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments