Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık sırtına binmek

Rüyada balık sırtına binmek

Rüyada balık sırtına binmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işinin ehli olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık sırtına binmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Rüyada yunus balığının sırtına binmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada balık sırtına binmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada inek sırtına binmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Rüyada adamın sırtına binmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, başarısının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada annenin sırtına binmek acı veren kazalara, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sırtına binmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sırtına binmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin sırtına binmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments