Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığının sırtına binmek

Rüyada yunus balığının sırtına binmek

Rüyada yunus balığının sırtına binmek verilen emeğin boşa gideceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada yunus balığının sırtına binmek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada yunus balığının sırtına binmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada yunus balığına binmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına inanılır.

Rüyada yunus balığının üzerine binmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık sırtına binmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yunusa binmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada yunus balığı avlamak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığını kurtarmak hayal kırıklığına uğratılacağına, üzüntülerin son bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments