Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorluk çekmek

Rüyada zorluk çekmek

Rüyada zorluk çekmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada zorluk çekmek gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada yürümede zorluk çekmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yürümekte zorluk çekmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, işlerin sarpa saracağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Rüyada nefes almakta zorluk çekmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada zorluk çekmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak sağlığın da bozulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada merdiveni zor çıkmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada birini zor durumda görmek onları rahat ettireceğine, gereken sabrı göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments