Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorla merdiven çıkmak

Rüyada zorla merdiven çıkmak

Rüyada zorla merdiven çıkmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, uzun süre bu durumun devam edeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada zorlanarak merdiven çıkmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden zorlanarak çıkmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, başarılarının artacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkmakta zorlanmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zorla merdiven çıkmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işinde itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden çıkarken zorlanmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bebekle merdiven çıkmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments