Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor bir sınava girmek

Rüyada zor bir sınava girmek

Rüyada zor bir sınava girmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada zor bir sınava girmek gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Rüyada zor bir sınava girmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, güzel fırsatların elde edileceğine işarettir.

Rüyada zor sınava girmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zor sınav görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sınava hazırlıksız girmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada iş için sınava girmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına inanılır.

Rüyada fen sınavına girmek daha güzelleşeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, hanesine bolluk geleceğine rivayet eder.

Rüyada önemli bir sınava girmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments