Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zinaya yeltenmek

Rüyada zinaya yeltenmek

Rüyada zinaya yeltenmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, iyi zamanlar geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zinaya yeltenmek gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada zinaya yeltenmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, toplumda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle zina etmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada annesini zina yaparken görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınıyla zina etmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zina yapıldığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının zina ettiğini görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments