Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zina yapıldığını görmek

Rüyada zina yapıldığını görmek

Rüyada zina yapıldığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada zina yapıldığını gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada zina yapıldığını görmek her daim Allah yolunda olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada zinaya yaklaşmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak eğitimlerinin iyi olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıyla zina yapmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına inanılır.

Rüyada karısını zina yaparken görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rızkın genişlemesine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zinadan kaçmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments