Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zinadan kaçmak

Rüyada zinadan kaçmak

Rüyada zinadan kaçmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, keyfinin yerine geleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işarettir.

Rüyada zinadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada zinadan kaçmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle zina etmek sevap işlemek için uğraşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada babasının zina yaptığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulur.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadınla zina etmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıyla zina yapmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla zina yapmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına işarettir.

Rüyada kendini zina yaparken görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments