Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir tesbihi görmek

Rüyada zikir tesbihi görmek

Rüyada zikir tesbihi görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, cesaretinin yerine geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, inancından ödün vereceğine, geçimin kolaylaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada zikir tesbihi gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada zikir tesbihi görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zikir yaptığını görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada zikir çekildiğini görmek en yüksek makamlara oturacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işarettir.

Rüyada zikir çekenleri görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada camide zikir çekmek hem de para kaybettireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada zikir duymak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalettir.

Rüyada camide zikir görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zikir çekmek görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments