Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir dinlemek

Rüyada zikir dinlemek

Rüyada zikir dinlemek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zikir dinlemek gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Rüyada zikir dinlemek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada zikir meclisi görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yanlış işlere girileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada zikir edenleri görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada zikir yapanları görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, gelişim içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zikir çekmek görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada zikir çekenleri görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kabede zikir etmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada zikir tesbihi görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments