Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifafa girmek

Rüyada zifafa girmek

Rüyada zifafa girmek umutlarının da tükeneceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, malını ve canını emniyete alacağına alamet etmektedir.

Rüyada zifafa girmek gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Rüyada zifafa girmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada zifaf gecesi görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Rüyada zifaf gecesini görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zifaf kanı görmek elinin bolluk göreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zifaf görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada fırına girmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyun içine girmek talihinin artacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık havuza girmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, şifa edineceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments