Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifaf gecesi görmek

Rüyada zifaf gecesi görmek

Rüyada zifaf gecesi görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, makamının yükseleceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işarettir.

Rüyada zifaf gecesi gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Rüyada zifaf gecesini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada zifaf gecesi görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada zifaf kanı görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada zifaf görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret eder.

Rüyada zifafa girmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece at görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, şöhret elde edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet eder.

Rüyada gece denize açılmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada gece suya girmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, rakiplerine yenileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments