Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı doldurmak

Rüyada zeytinyağı doldurmak

Rüyada zeytinyağı doldurmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada zeytinyağı doldurmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Rüyada zeytinyağı doldurmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı çıkarmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işarettir.

Rüyada zeytinyağında yüzmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytinyağı dökmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işinin aksayacağına, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada birine zeytinyağı vermek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı satın almak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına inanılır.

Rüyada zeytinyağı satmak kinin ve nefretin son bulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments