Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin tanesi görmek

Rüyada zeytin tanesi görmek

Rüyada zeytin tanesi görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, doğru bir karar verileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin tanesi gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Rüyada zeytin tanesi görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, şansının kendisinden yana olacağına yorulur.

Rüyada birkaç tane gelin görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işarettir.

Rüyada bir tane fare görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı sökmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane polis görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada iki tane gümüş yüzük görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada çürük zeytin yemek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin hediye almak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments