Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin hediye almak

Rüyada zeytin hediye almak

Rüyada zeytin hediye almak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin hediye almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada zeytin hediye almak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada zeytin sulamak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından zeytin yemek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil zeytin görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada zeytinyağlı sarma yemek maddi zararlara uğrayacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada zeytin atmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada peynir zeytin görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments