Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Rüyada zemzem suyu doldurmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalet eder.

Rüyada birine zemzem suyu vermek gelirinin düşeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, zorluklarını aşacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada zemzem suyu almak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada zemzem suyu istemek büyük sıkıntılar çekeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments