Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zelzeleden kurtulmak

Rüyada zelzeleden kurtulmak

Rüyada zelzeleden kurtulmak önün açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zelzeleden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada zelzeleden kurtulmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada zelzele suresi okumak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kendine çeki düzen vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada zelzele olmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zelzele yaşamak sıkıntılarını atlatacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem zelzele görmek daha kötü günler yaşayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, dinde tartışmaya, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bir yerden kurtulmak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments