Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zekat verdiğini görmek

Rüyada zekat verdiğini görmek

Rüyada zekat verdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zekat verdiğini gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Rüyada zekat verdiğini görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zekat almak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada fitre zekat almak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, pişmanlığa rivayet eder.

Rüyada zekat vermek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada birinin tesbih verdiğini görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil soğan verdiğini görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zor günlerin biteceğine, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek hayatının afiyette geçeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin peçete verdiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments