Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zekat vermek

Rüyada zekat vermek

Rüyada zekat vermek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ele geçen kazancın azalacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada zekat vermek gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada zekat verdiğini görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zekat vermek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada fitre zekat almak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zekat almak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments