Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yaşlanmış görmek

Rüyada yüzünü yaşlanmış görmek

Rüyada yüzünü yaşlanmış görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada yüzünü yaşlanmış gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün yaşlandığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü yaşlanmış görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün yaşlandığını görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı yüz görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yaş yufka görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments