Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yandıgını görmek

Rüyada yüzünü yandıgını görmek

Rüyada yüzünü yandıgını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü yandıgını gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yüzü yanmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kız çocuğunun olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada yüzünü yandıgını görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada ceketi yanmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada başı yanmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada alevler içinde yanmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından yanmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sobada yanmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabısı yanmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments