Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere işediğini görmek

Rüyada yere işediğini görmek

Rüyada yere işediğini görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Rüyada yere işediğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada bir yere işediğini görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada işediği yeri temizlemek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin eline işediğini görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin işediğini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada odaya işediğini görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada halıya işediğini görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments