Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük ve para görmek

Rüyada yüzük ve para görmek

Rüyada yüzük ve para görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kendisine ev alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük ve para gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada para ve yüzük görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalettir.

Rüyada para yüzük görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, canla başla çalışacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük ve para görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, doyasıya hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi yüzük görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt yüzük takmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kayıp yüzüğünü bulmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, talihin yüze güleceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments